Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Nezapomeňte na hudební program Anifilmu

Mílovými kroky se blíží Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm, který začíná v Třeboni už 7. května. Kromě filmových projekcí se můžete těšit i na bohatý doprovodný program. Festival totiž nejsou jen stovky animovaných filmů, game zóna, workshopy, divadla a přednášky, ale také koncerty.

Během festivalu si můžete vybrat celkem z devíti kapel. Vystoupení začínají vždy ve 21:00 ve stanu v zámeckém parku, s akreditacemi je vstup volný, bez akreditace je za stovku.

V úterý 7. května ve stanu vystoupí plzeňská indie popová dvojice TeePee. O den později jsou pak na programu koncerty kapel Noví lidé, kombinující darkwave s elektronikou, a dále pak indie rocková kapela Ghost of You. Čtvrteční večer bude patřit vzdušnému dark popu s minimalistickými aranžemi v podání kapely Čáry života a slovenské zpěvačce Katarzii s jejími folk-rapovými písničkami.

Audiovizuální dvojice Space Love, která v dubnu pokřtila nové album “Hyper Hyper” a hned po ní experimentální elektronická kapela WWW zahrají v pátek 10. května. Poslední festivalový večer nás čeká kytarový pop v podání dua Dukla a po nich zahraje kapela Market, která ve své tvorbě kombinuje jazz, rap a pop.

V neděli 12. května ve 14:00 se můžete vypravit na koncert Střídmých klusáků v kulisách višní, což je to kapela s vlastní autorskou tvorbou, propojující hudbu s divadlem, poezií a stand-up comedy. 

Kompletní program festivalu najdete na webových stránkých.

Tisková zpráva

Štítky Anifilm, program, festivat, hudba, koncert, hudební skupina, festival, divadlo, Třeboň, animovaný film, přednáška

Nezapomeňte na hudební program Anifilmu  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.