Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Opravovat se budou mosty na Českobudějovicku a Jindřichohradecku

Na jihočeských silnicích se pracuje i v létě. Už příští týden začíná oprava mostu v Nových Homolích, v Nové vsi dostane silnice nový povrch.

Českobudějovicko

V obci Nové Homole na Českobudějovicku bude od 15. července do 30. listopadu probíhat rekonstrukce mostu. V rámci prováděných prací zde bude úplná uzavírka pozemní komunikace – silnice III/14326 Nové Homole.

Objízdná trase je v místě uzavírky řádně označena. 


Písecko

Od 22. července do 28. července bude zcela uzavřena silnice III/02029 v Nové Vsi na Písecku. Důvodem je oprava stávajícího povrchu.

Objízdná trasa není stanovena. 


Z důvodu probíhající stavby “Přechod parovodu na horkovod Písek” bude v období od 16. května do 13. července úplně uzavřena místní komunikace I/ 207a – ulice Zeyerova v místě příčného překopu v hrdle křižovatky s ulicí Nádražní a místní komunikace II/110b – ulice Nádražní v úseku od křižovatky s ulicí Zeyerova po křižovatku s ulicí Otakara Ševčíka, která bude po celou dobu uzavírky Nádražní ulice plně průjezdná pro veškerou dopravu. 

V uzavřeném úseku Nádražní ulice od vjezdu do bývalého areálu SVAZARM (objekt č.p. 1936) včetně po hranici křižovatky s ulicí Otakara Ševčíka bude zachován průjezd pro dopravní obsluhu včetně zachování všech vjezdů do přilehlých nemovitostí.


V rámci stejné stavby je také povoleno zvláštní užívání pozemní komunikace a úplná uzavírka provozu na pozemní komunikaci v Písku – místní komunikace II/134b, ulice Prokopova.  Jedná se o období od 20. června do dokončení výše uvedené stavby, nejdéle však do 30. října.


Jindřichohradecko

Od začátku července do konce října 2019 bude v Deštné z důvodu rekonstrukce mostu číslo 12836 – jedna úplná uzavírka silnice III/12836 – ul. Adamská, v prostoru mostu pře Březinský potok. 

Silniční provoz včetně autobusové dopravy bude veden obousměrně po silnici III/12837 a III/13535 z Deštné přes obec Vícemil na silnici III/12836.

Autobusové zastávky veřejné linkové dopravy nebudou dotčeny.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky doprava, info, uzavírky, silnice, okres České Budějovice, okres Jindřichův Hradec, Homole, Otakar Ševčík, okres Písek, Nové Homole, Písek, Nová Ves

DOPRAVNÍ INFO: Opravovat se budou mosty na Českobudějovicku a Jindřichohradecku  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.