Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jindřichohradecká nemocnice má za sebou konferenci pro nelékařské pracovníky, řešila se problematika současných trendů

Minulý týden ve čtvrtek se v Jindřichově Hradci uskutečnily první Jindřichohradecké ošetřovatelské dny. Konferenci, která byla určena nelékařským pracovníkům jihočeských nemocnic a nemocnic kraje Vysočina, uspořádala Nemocnice Jindřichův Hradec.

Zájem o první Jindřichohradecké ošetřovatelské dny byl velký, všech 130 míst bylo obsazeno během tří dnů. Letošní ročník byl věnován problematice současných trendů napříč odbornostmi gynekologie, porodnictví, ARO a pediatrie.

Mezi přednášejícími byli lékaři a sestry gynekologicko-porodnického oddělení a pediatrie Nemocnice Jindřichův Hradec, sestry gynekologicko – porodnického oddělení a rehabilitace Nemocnice České Budějovice a sestry anesteziologicko-resuscitačního oddělení Nemocnice Písek. Velmi zajímavé přednášky prezentovaly Hana Konečná a Laura Janáčková.

„Konference předčila očekávání a sklidila pochvalné ohlasy zúčastněných. Velmi pozitivně hodnotím program přednášek, vybraná témata a skvělou úroveň přednášejících,“ říká člen představenstva Nemocnice Jindřichův Hradec Vít Lorenc. Organizátoři doplňují, že doufají, že se z akce stane tradice, která se bude opakovat i v příštích letech.

Konference se konala v rámci celoživotního vzdělávání nelékařských pracovníků. Uskutečnila se pod záštitou hejtmanky Ivany Stráské, starosty města Jindřichův Hradec  Stanislava Mrvky a České asociace sester.

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky nemocnice, Jindřichův Hradec, konference, Nemocnice Jindřichův Hradec, Kraj Vysočina, Nemocnice České Budějovice, Laura Janáčková, Nemocnice Písek, Ivana Stráská

Jindřichohradecká nemocnice má za sebou konferenci pro nelékařské pracovníky, řešila se problematika současných trendů  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.