Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jindřichův Hradec spustil svou mobilní aplikaci. Usnadní orientaci v dění ve městě či pomůže s ubytováním

Vedení Jindřichova Hradce spustilo svou vlastní mobilní aplikaci, která má obyvatelům pomoci s lepší orientací v aktuálním dění ve městě. Návštěvníkům pak například usnadní hledání dobrého ubytování, součástí je mimo jiné také sekce věnovaná otevíracím dobám zdejších muzeí či památek. Aplikaci je možné stáhnout pomocí QR kódu dostupného webu města.

Články o aktuálním dění, kalendář akcí či oznámení na úřední desce. To všechno teď mohou obyvatelé Jindřichova Hradce sledovat prostřednictvím nové mobilní aplikace s názvem Jindřichův Hradec v mobilu, kterou spustilo vedení města koncem dubna. Aplikace navíc kromě přehlednosti usnadní i komunikaci obyvatel s úřady. Přináší totiž interaktivní seznam kontaktů, jednotlivá telefonní čísla si tak lidé nemusí vůbec složitě opisovat, ale stačí na ně pouze klepnout v aplikaci a volat.

Mnoho výhod představuje aplikace také pro turisty. „V dalších sekcích přináš aplikace spoustu informací o významných lokalitách a užitečných zařízeních v Jindřichově Hradci. Najdete zde seznamy hradeckých památek, muzeí, galerií nebo třeba restaurací, jejich otevírací doby, ceny vstupného a vše, co návštěvníci potřebují vědět,“ zmiňuje jindřichohradecká mluvčí Eliška Čermáková.

Vedle toho najdou návštěvníci také sekci věnovanou ubytování. „Zde najdou hotely, penziony či kempy z celého jindřochohradeckého okresu. U lokalit jsou uvedeny i zeměpisné souřadnice, takže pokud máte ve svém mobilním zařízení GPS, můžete si záznamy seřadit nejen abecedně, ale i podle vzdálenosti,“ doplňuje Čermáková.

Další funkcí aplikace je to, že je zároveň také propojená s dalšími webovými aplikacemi na stránkách města, jako jsou například Hlášení závad a Události a upozornění. Uživatelé tak mohou v případě, že někde objeví nějakou závadu, nahlásit problém městskému úřadu přímo přes aplikaci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Jindřichův Hradec, mobilní aplikace, turismus, obyvatelé, město, správa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jindřichův Hradec spustil svou mobilní aplikaci. Usnadní orientaci v dění ve městě či pomůže s ubytováním  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.