Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Více jak čtyřicet policistů a hasičů pátralo po muži, který nepřišel do práce

Táborští kriminalisté prosí širokou veřejnost o pomoc při pátrání po dvaačtyřicetiletém muži z obce Žíšov u Veselí nad Lužnicí. Vlastimil Jirka v úterý nenastoupil do zaměstnání. Momentálně by se měl pohybovat v okolí obce Rapšach na Jindřichohradecku.

AKTUALIZOVÁNO (19:50): Pátrání po pohřešované osobě bylo odvoláno.

„Po oznámení pohřešování se provedla lokalizace jeho mobilního telefonu, který byl zaměřen nedaleko obce Rapšach na Jindřichohradecku, konkrétně u osady Františkov. Na místě je více jak čtyřicet policistů a hasičů, kteří propátrávají složitý terén lesních masívů. Bylo nalezeno jeho osobní vozidlo a vzhledem k tomu, že místo nálezu je v blízkosti bývalé státní hranice s Rakousekm, lze předpokládat jeho pohyb i na druhé straně říčky Reinbach u obce Gopprets,“ zmiňuje policejní mluvčí Milan Bajcura.

Vlastimil Jirka je 180 až 185 centimetrů štíhlé a vysoké postavy, má šedé krátké vlasy s čelní pleší a modré oči. Není známo, v jakém oblečení ve středu opustil domov. Kdo by měl k pohřešovanému muži jakékoliv informace, měl by se okamžitě ozvat na tísňovou linku 158.

 

Štítky okres Jindřichův Hradec, Rapšach, Veselí nad Lužnicí, Žíšov, Františkov (Velké Kunětice)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Více jak čtyřicet policistů a hasičů pátralo po muži, který nepřišel do práce  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.