Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V části Písku nepoteče voda

Obyvatelé části Písku se budou muset obejít bez tekoucí pitné vody v noci z úterý 9. ledna do středy 10. ledna. Lidé však mohou počítat s náhradním zásobováním. Cisterny s pitnou vodou budou přistaveny na předem určených místech.

S přerušením dodávky pitné vody musí počítat obyvatelé i firmy v části Písku a nedalekých obcích od úterý 9. ledna do středy 10. ledna. Voda nepoteče od 22. hodiny do 6. hodiny ranní. Vodohospodáři budou v této době propojovat potrubí v nově vybudované armaturní šachtě u sportovního areálu Sv. Václav.

Bez tekoucí vody budou lidé v lokalitě Sv. Václav, ale také v oblasti průmyslové zóny Písek a v obcích Krašovice a Topělec. „Záměrně jsme pro propojení zvolili noční hodiny, kdy jsou odběry minimální. I přesto bude zajištěno náhradní zásobování a na předem určených místech budou přistaveny cisterny,“ ozámila Jitka Kramářová, vedoucí útvaru marketingu a komunikace vodohospodářské společnosti ČEVAK a. s.

Lidé mohou v případě potřeby požádat o přistavení cisterny telefonicky na číslech 606 936 103 nebo 602 195 784. Pro další informace a případné dotazy je k dispozici nepřetržitá havarijní služba na telefonním čísle 800 120 112.

Vodohospodáři plánují po ukončení prací také kompletně odkalit síť tak, aby ráno odběratelům opět tekla z kohoutků čistá voda.

Tisková zpráva | Foto Pixabay

Štítky přerušení dodávky vody, Písek, pitná voda, svatý Václav, ČEVAK, Krašovice, Topělec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V části Písku nepoteče voda  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.