Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Seniorka chtěla pomoci třem ženám, ty ji za to okradly o peníze

Policisté pátrají po třech ženách, které jsou podezřelé z trestného činu loupeže. V pondělí měly před 15. hodinou vniknout do domu seniorky v obci Chrášťany u Týna nad Vltavou, když ji žádaly o vodu do auta, načež jí odcizily kabelku s finanční hotovostí ve výši patnáct tisíc korun.

Seniorka si však ještě stihla všimnout, že se děje něco podezřelého. Ženy ji ale následně napadly. Naštěstí ji nezranily. „Dle popisu by se mělo jednat o tři ženy snědé pleti, dvě z nich ve věku okolo 20 let, delších černých vlasů, oblečené v černých kalhotách a černých halenkách s výšivkou, třetí žena byla ve věku kolem 40 let, blond vlasů, oblečena v úzké béžové sukni a růžové halence,“ upřesňuje mluvčí jihočeských policistů Lenka Kozoňová.

Ženy poté měly odjet Škodou Octavia červené barvy, kterou měl řídit muž, směrem na Týn nad Vltavou po silnici II/105 přes obce Koloměřice a Koloděje. „Pravděpodobně to nebyla jejich jediná zastávka, neboť policisté zjistili, že téhož dne kolem druhé hodiny odpolední se obdobná událost stala ještě v jiných obcích na Písecku. Ženy zde přišly se stejnou legendou, zde však neuspěly,“ doplňuje Kozoňová.

Kdokoliv by o nich měl jakékoliv informace, měl by se neprodleně obrátit na telefonní číslo 974 226 467, nebo na tísňovou linku 158. Každá zpráva o jejich případném výskytu, pohybu nebo jednání je pro kriminalisty důležitá.

Štítky Týn nad Vltavou, peníze, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Badaxe Kocour

Asi se bude dnes muset místo "host do domu, bůh do domu", říkat "rom do domu, klackem do roma". Nějak přes bláboly různých "aktivistů" (obvykle placených z našich daní) a přes politickou korektnost, která se snaží zastřít o jaké etnikum jde, nemohu dopátrat těch kladných vlastností, ale těch záporných je docela hodně, i když je snaha jejich svininy moc nezmiňovat. Nemělo by se také udělat nějaké rozdělení po EU, že by si třeba Němci a další vzali část "našich" cikánů? To by také mohly být zajímavé kvóty

Neděle, 24. května 2015, 21:18Odpovědět

Seniorka chtěla pomoci třem ženám, ty ji za to okradly o peníze  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.