Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po další patnáctileté dívce pátrají prachatičtí kriminalisté

Pátrání po patnáctileté dívce vyhlásili také prachatičtí kriminalisté. Od pondělí hledají Štěpánku Trnkovou z Vimperka, která byla naposledy spatřena minulý čtvrtek 29. ledna v 7:30, kdy utekla z domova. V sobotu se následně měla objevit v odpoledních hodinách na jedné z vimperských ulic.

Zatím však o sobě nepodala žádnou zprávu a její aktuální pobyt tak není znám. I v jejím případě se nejedná o první útěk z domova. „Pohřešovaná dívka je zdánlivého stáří 15 až 16 let, výšky 160 až 165 centimetrů, střední postavy, má středně dlouhé rovné vlasy odbarvené na černo a na pravé straně nad uchem vystříhaný pruh. Má šedé oči. Na levém dolním rtu má piercing zelenou pecičku. Pod levou klíční kostí má na hrudi vytetovanou černou pěticípou hvězdu a na levé noze nad kotníkem číslo 23,” říká mluvčí prachatických policistů Martina Joklová.

Když opustila domov, měla na sobě černou šusťákovou bundu s oranžovými pruhy a kapucí, maskáčové kalhoty a černé kožené šněrovací boty nad kotníky. Nesla také červenočerný batoh s potiskem listů marihuany. 

Foto Policie České republiky

Štítky domov, Vimperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po další patnáctileté dívce pátrají prachatičtí kriminalisté  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.