Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pedagog čeká jihočeské derby proti Prachaticím

Uplynul pouze týden od posledního zápasu stolních tenistů Pedagogu a už je tu další. Dnes odehrají zápas proti svému jihočeskému rivalovi z Prachatic. Utkání začíná v Branišovské ulici v 15 hodin.

Pedagog při posledním hracím víkendu utrpěl svou první domácí porážku, když nestačil na lídra soutěže z Litoměřic. Druhý den si ale poradil s rezervou Ústí nad Labem. Celý víkend nebyla k dispozici jednička týmu Miroslav Vondra. Toho ale v druhém zápase perfektně nahradil Daniel Bárta, který je v Českých Budějovicích na střídavý start z Havlíčkova Brodu.

Českobudějovičtí jsou v tabulce pět kol před koncem na páté příčce s 37 body. Na poslední derby se příjemně vzpomíná Pavlu Kortusovi, který všechny své soupeře porazil 3:2 na sety. Pedagog zvítězil v Prachaticích 10:6.

Prachatice jsou, stejně jako Pedagog, druholigovým nováčkem. Jen s tím rozdílem, že prachatičtí spadli z první ligy. A dlouhou dobu to vypadalo také na pád z druhé ligy. Když ale začala pravidelně nastupovat jednička týmu Milan Zaunmüller, dostaly se Prachatice na desátou příčku. Na osmé místo momentálně ztrácejí pouhý bod. Prachatičtí mají skvělou formu. Za posledních pět duelů ztratili body pouze za remízu v Liberci.

Neváhejte a přijďte podpořit domácí stolní tenisty v honbě za dalšími body.

Autoři | Foto skpedagog.cz

Štítky stolní tenis, Pedagog, derby, Prachatice, Dan Bárta, České Budějovice, Ústí nad Labem, Litoměřice, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pedagog čeká jihočeské derby proti Prachaticím  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.