Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Řidič automobilu sjel u Vimperku do škarpy. Pro zraněnou spolujezdkyni musel letět vrtulník

Řidič s osádkou havaroval v sobotu 7. července do silničního vodotoku. Při nehodě byla těžce zraněna spolujezdkyně, pro kterou musel letět vrtulník. Řidiče čeká trestní řízení za ublížení na zdraví z nedbalosti.

Dopravní policisté vyjížděli v sobotu o půl jedné ráno k těžké dopravní nehodě, ke které došlo na silnici III. třídy v katastru obce Vimperk, ve směru jízdy Lipka – Vimperk.

„Z dopravní nehody je důvodně podezřelý řidič osobního vozidla Audi A6, který po projetí levotočivé zatáčky vyjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde havaroval do silničního vodotoku,“ popsala policejní mluvčí Martina Joklová.

Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění spolujezdkyně, která byla z místa nehody letecky transportována do nemocnice. Alkohol u řidiče je předmětem dalšího šetření.

„Dopravní nehodu si převzali prachatičtí kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti,“ dodala Joklová.

Autoři | Foto Policie České Republiky

Štítky dopravní nehoda, Vimperk, Audi A6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič automobilu sjel u Vimperku do škarpy. Pro zraněnou spolujezdkyni musel letět vrtulník  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.