Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dva muži nejprve poškozeného napadli zezadu, pak okradli. Už sedí v policejní cele

Pachatele loupežného přepadení odhalili v krátké době prachatičtí kriminalisté ve velmi krátké době. Došlo k němu totiž včera o půl jedné ráno v ulici Dolní Brána v Prachaticích. Zahájili tak trestní stíhání devatenáctiletého muže z Prachaticka a dvaatřicetiletého muže z Písecka.

„Obvinění přistoupili zezadu k poškozenému, jeden z nich ho sevřenou rukou udeřil do hlavy, až upadl na zem, kde ho oba dále fyzicky napadali. Násilím ho drželi a prohledávali mu obsah kapes. Následně mu z pravé přední kapsy u bundy odcizili tmavě hnědou peněženku s osobními doklady a finanční hotovostí a dále mu z pravé boční kapsy u tepláků odcizili mobilní telefon značky Samsung,“ popisuje událost mluvčí prachatických policistů Martina Joklová.

Při brutálním činu vznikla poškozenému škoda ve výši několika tisíců korun. Obvinění se toho času nacházejí v policejní cele. Kriminalisté v nejbližší době navrhnou okresnímu státnímu zastupitelství k jejich vzetí do vazby. Pokud se prokáže, že oba trestný čin spáchali, hrozí jim trest odnětí svobody od dvou do deseti let.

Štítky okres Písek, okres Prachatice, Prachatice, Samsung

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva muži nejprve poškozeného napadli zezadu, pak okradli. Už sedí v policejní cele  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.