Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Proč zemřelo dítě na herním táboře ve Volyni? Informací je nadále málo

Vyšetřování podivného úmrtí na herním táboře Playcamp je nadále zahaleno tajemstvím. Ve Volyni na Strakonicku na něm ve čtvrtek večer zemřel jeden z nezletilých chlapců. Policisté zatím nevydali žádné další podrobnosti vzhledem k povaze celé události.

Stejný postoj zaujal i organizační tým tábora. Podle některých informací mělo na Playcampu dojít k šikaně mezi dětmi. Alespoň to uvádějí rodiče na různých internetových diskuzích. Ve hře je i varianta bodnutí nožem. S touto informací přišel internetový portál iDnes, jehož redaktoři údajně zhlédli část videa, na kterém tato věc měla být sdělena.

Vyšetřování případu nadále probíhá. Rodiče dětí, které se kempu účastnily, ale organizátorům vyjadřují podporu. Další informace bude Budějcká Drbna nadále zjišťovat a pokusí se, jakmile budou bližší podrobnosti k případu, jenž je neustále zahalen tajemstvím, je přinést co nejdříve.

Foto: FB Playcamp

Štítky Volyně, okres Strakonice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proč zemřelo dítě na herním táboře ve Volyni? Informací je nadále málo  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.