Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Matrace se slevou až sto procent, to jsou oslavy ve Fajn Spánku

PR článek

Chcete si dopřát kvalitní spánek, ale nevíte, kde začít? No přece u pořádné matrace. V Táboře ji nyní můžete v rámci oslavy narozenin prodejny Fajn Spánek koupit se slevou až 100 %! Nevěříte? Tak čtěte dál a dozvíte se více.

Fajn Spánek slaví 4. narozeniny!

Zdá se to neuvěřitelné, ale kamenná prodejna Fajn Spánek v Táboře letos slaví již 4. narozeniny. Historie firmy samozřejmě sahá mnohem dále, až do roku 1997, ale poslední čtyři roky si můžete matrace, rošty, ale také anatomické i klasické polštáře, přikrývky a další doplňky vybrat a vyzkoušet přímo v podnikové prodejně v ulici Vožická 3201.

Jako každý rok, i letos si v prodejně v rámci oslav můžete vytočit slevu na matrace. A to 10 až 100 %!Původně mělo kolo štěstí končit již 14. října, ale nakonec pokračuje až do 27. října! Tak si běžte také vybrat novou matraci a vytočte si svou slevu. Loni zákazníci celkem ušetřili 160 000 Kč.

Zdroj: fajnspanek.cz

Fajn Spánek v Táboře

Proč navštívit prodejnu Fajn Spánek v Táboře? Kdyby vám jako dostatečný důvod nestačila možnost vytočit si v kole štěstí slevu na matraci až 100 %, prodejna má i spoustu dalších lákadel.

Prvotřídní matrace pod značkou BEDTON vyrábí z mnoha druhů paměťové pěny v různých tuhostech. V nabídce najdete vše od základní polyuretanové pěny přes hybridní pěnu ENDURE™ až po extra odolnou pěnu XDURA®. Materiály jsou vyvinuté tak, aby si dokonalý spánek užil skutečně každý.

Samotný výběr správné tuhosti matrace může být pořádný oříšek. Proto je ideální zajít do prodejny, kde si v klidu vyzkoušíte všechny materiály a tuhosti od nejměkčí H1 až po nejtvrdší matraci H5. Vyškolený personál vám poradí jak s výběrem matrace, tak s doplňky, jako jsou chrániče, přikrývky, polštáře a další příslušenství.

Navíc ve Fajn Spánku nabízí jedinečné vícetuhostní matrace. Tato unikátní novinka umožňuje změnu tuhosti jednoduchým přeskládáním jednotlivých vrstev, které zvládnete během pár minut kdykoliv doma. Některé varianty sestavených tuhostí si můžete přímo v prodejně vyzkoušet.

Ohodnoť článek

Štítky matrace, slavnost, Tábor, narozeniny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Matrace se slevou až sto procent, to jsou oslavy ve Fajn Spánku  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.