Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Jihočeským krajem projel nadměrný náklad. Měřil 23 metrů

Jihočeským krajem projel o uplynulém víkendu nadměrný náklad. Těžká technika dlouhá 23 metrů a široká sedm metrů cestovala přes Jindřichův Hradec a České Budějovice. Transport byl podle policie bez komplikací.

Náklad jel z Třeště do Hněvkovic, řidiči ho na silnicích mohli potkat hlavně ve večerních hodinách. Trasa vedla skrz Jihočeský kraj a Vysočinu.

Souprava vyjela v sobotu večer. Na jihu Čech vedla jeho cesta přes Jindřichův Hradec, Třeboň a České Budějovice. Odtud zamířila kolona na Hlubokou nad Vltavou a poté do Hněvkovic. 

Policie doprovázela kovovou konstrukci. „Vše bylo bez závad, nebyly hlášeny žádné komplikace,“ shrnul policejní mluvčí Milan Bajcura. Délka nákladu byla 23 metrů, šíře 7,2 metru a výška 4,2 metru. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nadměrný náklad, jižní čechy, doprava, policie, Jihočeský kraj, České Budějovice, Jindřichův Hradec, Hněvkovice, Česko, Kraj Vysočina, Třeboň, Hluboká nad Vltavou, Třešť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Jihočeským krajem projel nadměrný náklad. Měřil 23 metrů  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.