Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Policisté naháněli v centru Českých Budějovic fotbalové fanoušky

Jihočeští policisté řešili v souvislosti se včerejším fotbalovým zápasem v Českých Budějovicích několik incidentů. Byli u nich příznivci domácího Dynama i hostující Plzně. Na dění v ulicích dohlízel také vrtulník.

Po nedávném příjezdu fanoušků Sparty museli jihočeští policisté znovu do ulic. České Budějovice navštívila Viktoria Plzeň a s ní dorazily také stovky hostujících fanoušků. To se neobešlo bez incidentů. 

„Při utkání Dynamo - Plzeň v Českých Budějovicích řešili policisté s fanoušky několik incidentů,“ informoval policejní mluvčí Jiří Matzner.

K jednomu z nich došlo na Náměstí Přemysla Otakara II. nedaleko stadionu. „V centru chtěli domácí bojovat, policisté to nepřipustili. Při odchodu zase hosté otravovali u "Vatíku". Vše nakonec zvládnuto,“ přidal mluvčí. Vrtulník, který monitoroval dění v ulicích, se poté vrátil zpět do Prahy. "Vatík" je restaurace, která se nachází na trase mezi fotbalovým stadionem a vlakovým a autobusovým nádražím. 

Fotbalisté Plzně v nastavení vydřeli výhru 1:0 v Budějovicích, rozhodl Mosquera

Fotbalisté Plzně po úterním postupu do skupiny Ligy mistrů vydřeli vítězství 1:0 v Českých Budějovicích. Obhájce titulu rozhodl dnešní zápas pátého ligového kola až ve čtvrté minutě nastavení, kdy se po rohovém kopu trefil hlavou střídající Jhon...

 

Tento víkend je v krajském městě rušno. Kromě fotbalu hostí České Budějovice také agrosalon Země živitelka či festival Město lidem, lidé městu. I v neděli tak musí návštěvníci města počítat s rušným provozem. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky video, policie, české budějovice, fotbal, fanoušci, SK Dynamo České Budějovice, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Policie České republiky, Přemysl Otakar II., Země živitelka, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté naháněli v centru Českých Budějovic fotbalové fanoušky  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.