Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Krádež šperků za miliony korun. Policie hledá nápadně zatížené auto

Krádež šperků za miliony korun vyšetřují jihočeští policisté. V souvislosti s tím pátrají po vozidle, které se včera dopoledne pohybovalo po Táborsku. Policie žádá případné svědky o informace nebo záznamy z palubních kamer, které by mohly s vyšetřováním pomoct.

O případu informovala policejní mluvčí Lenka Pokorná. „Kriminalisté vyšetřují krádež šperků za miliony, pátrají po tmavém nebo tmavě modrém vozidle, které bylo viditelně přetíženo,“ popsala. Ke krádeži mělo dojít v jednom z domů v Táboře. 

Auto jezdilo včera po Táborsku, proto hledají vyšetřovatelé svědky, kteří si vozidla všimli. Pokorná popsala trasu, po které se vozidlo pohybovalo. „Táborští kriminalisté žádají o informace řidiče, kteří mají ve vozidle záznamově zařízení, i chodce, kteří si všimli ve středu 24. května 2023 v době od 9:45 hodin do 12:00 hodin pohybu nebo výskytu osobního vozidla tmavé barvy s tříčlennou osádkou v části obce Náchod v Táboře či na lanovém mostě přes vodní nádrž Jordán,“ uvedla. 

Kromě toho se auto mělo objevit na dálnici D3 směr České Budějovice na sjezdu z dálnice D3 na silnici číslo 409 vedoucí do Plané nad Lužnicí, v ulici Chýnovská v Plané nad Lužnicí a případně také v lesním prostu zvaném ,,U Lísku“ v katastru obce Palná nad Lužnicí. Podle policie si ho lidé mohli všimnout také při jízdě na obec Turovec a dále na Chýnov.

Vozidlo mělo mít nápadně zatíženou zadní nákladovou část. Důležitá jsou svědectví a záznamy z palubních kamer vozidel, dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, šperky, miliony

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krádež šperků za miliony korun. Policie hledá nápadně zatížené auto  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.