Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na D3 se převrátil kamion, řidič skončil v nemocnici

, aktualizováno 20. června 2023, 15:38

Policisté, hasiči a záchranáři vyjížděli dnes k dopravní nehodě na dálnici D3 na Českobudějovicku. U Dynína se převrátil kamion do pole. Řidiče převezli zdravotníci do krajské nemocnice. Úsek dálnice bude uzavřený zhruba do 17. hodiny.

Dopravní nehoda se stala v odpoledních hodinách. „Na dálnici mezi Veselím nad Lužnicí a Ševetínem ve směru na Budějce je obrácený kamion ve škarpě,“ popsala čtenářka Drbny nehodu. 

K události došlo poblíž Dynína. Nyní na místě zasahuje technika, která kamion odstraní. Po půl čtvrté odpoledne policie informovala o tom, že je úsek uzavřený.

„Dálnice u 110 kilometru ve směru Veselí nad Lužnicí - České Budějovice je kvůli vyprošťování nákladního automobilu zhruba na hodinu zcela uzavřena. Objízdná trasa je vedena po silnici II/603 přes Veselí nad Lužnicí a Ševětín,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Kromě policistů k nehodě vyjížděli také zdravotníci. „U nehody kamionu zasahovala posádka z Veselí nad Lužnicí. Řidič vyvázl bez zjevných zranění, ale s ohledem na mechanismus nehody byl převezen k pozorování do českobudějovické nemocnice,“ řekla Budějcké Drbně mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky jihočeský kraj, české budějovice, D3, dálnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na D3 se převrátil kamion, řidič skončil v nemocnici  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.