Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Paliva v Jihočeském kraji od minulého týdne zdražila, benzin na 38,83 koruny za litr

Litr benzinu Natural 95 se aktuálně v Jihočeském kraji prodává v průměru za 38,83 koruny, před týdnem byl o 62 haléřů levnější. Nafta stojí v průměru 38,19 koruny, zdražila o devět haléřů. Podle údajů společnosti CCS, která ceny sleduje, je benzin o 2,22 koruny na litru dražší než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 4,13 koruny na litru méně.

Nejlevnější benzin v kraji prodávají na Strakonicku, kde litr v průměru stojí 38,16 koruny. Nejméně platí za naftu motoristé na Táborsku, litr se tam prodává průměrně za 37,81 koruny. Nejvíc platí za benzin motoristé na Českokrumlovsku, kde za litr zaplatí průměrně 39,22 koruny. Nafta je v kraji nejdražší na Českobudějovicku, litr se tam prodává průměrně za 38,59 koruny.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celém Česku je 39,09 koruny za litr, u nafty 38,60 koruny. Nejlevnější benzin natankují řidiči v Ústeckém kraji, kde je litr v průměru za 38,60 koruny. Nafta je nejlevnější v Královéhradeckém kraji, litr tam prodávají průměrně za 38,10 koruny. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 39,78 koruny. Nafta se tam tankuje za 39,49 koruny za litr.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky česko, jihočeský kraj, nafta, benzin, cena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Paliva v Jihočeském kraji od minulého týdne zdražila, benzin na 38,83 koruny za litr  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.