Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Na letišti v Soběslavi se zřítila parašutistka, při seskoku měla potíže s padákem

V neděli odpoledne se na letišti v Soběslavi zřítila parašutistka. Podle policie byly příčinou nehody potíže s padákem. Případem se nyní zabývá soběslavská policie.

V neděli 27. října krátce po 13. hodině přijali jihočeští policisté oznámení o pádu parašutistky na letišti v Soběslavi. „Při seskoku mělo dojít k potížím s padákem. Parašutistka byla se zraněními letecky transportována do nemocnice v Českých Budějovicích. Bližší okolnosti případu jsou v šetření soběslavských policistů,“ sdělil policejní mluvčí Miroslav Šupík.

U nehody zasahovali táborští záchranáři společně s posádkou Letecké záchranné služby. Událost byla na Zdravotnické operační středisko ZZS nahlášena krátce po 13 hodině. Mladá žena byla při příjezdu záchranářů při vědomí. Následkem pádu však utrpěla středně závažná zranění v oblasti hrudníku a zad.

„Zdravotníci pacientce zajistili žilní vstup, podali léky na bolest, nasadili krční límec a uložili do celotělové vakuové matrace. Letecky byla transportována do traumacentra českobudějovické nemocnice,“ přiblížila mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky policie, seskok, padák, nehoda, letiště, Soběslav, parašutistka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na letišti v Soběslavi se zřítila parašutistka, při seskoku měla potíže s padákem  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.