Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

České Budějovice se zapojí do kampaně Světový den bez tabáku

Také letos se Magistrát města České Budějovice zapojí do celostátní kampaně Světový den bez tabáku. Náměstek primátora Petr Podhola (ČSSD) řekl v úterý agentuře, že pro zájemce o odvykání bude na náměstí zajímavý program plný informací.

Ve spolupráci s Poradnou podpory zdraví a zdravého životního stylu a Národní sítí podpory zdraví bude 31. května od 10do 15 hodin na náměstí Přemysla Otakara II. stát stánek, kde budou pracovníci poradny poskytovat veškeré informace o škodlivosti kouření a o možnostech odvykání. Ti, kteří vyplní anketu týkající se kouření, obdrží volnou vstupenku na Černou věž, aby si ověřili vlastní kapacitu plic.

"Kuřáci budou mít možnost vyplnit si test závislosti na nikotinu a organizátoři uvítají každého, kdo bude mít zájem o informace a zejména ty, kteří se rozhodli přestat s kouřením. Osobně si opravdu velice vážím lidí, kteří se rozhodli s tímto zlozvykem vyrazit dveře. I já se o to budu pokoušet po celý jednatřicátý květen,“ říká odhodlaně náměstek Podhola, který nad akcí převzal záštitu.

Autor: Dobrin Stojcev

Štítky České Budějovice, Petr Podhola, ČSSD, tabák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

České Budějovice se zapojí do kampaně Světový den bez tabáku  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.