Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Výměna zábradlí na lávce v sídlišti Vltava zkomplikuje provoz na ní i pod ní

Výměna starého zábradlí za nové na lávce poblíž křižovatky Diamant v českobudějovickém sídlišti Vltava omezí tamní provoz. Oprava za 880 tisíc korun začne s největší pravděpodobností v pondělí 20. března a potrvá do konce dubna.

Zábradlí na lávce už je na hranici životnosti a zub času udělal své. Na mnoha místech je hodně prorezivělé a proto se musí vyměnit. Práce na odstraňování starého a osazování nového zábradlí, i další nezbytné opravy, se dotknou provozu nejen na lávce, ale i na silnici pod ní.

„Provoz omezí také na silnici č. I/20, takzvané levobřežce, kde bude přechodně fungovat upravený signální plán pro lepší průjezdnost křižovatky. I tak ale řidiči musejí počítat s částečným zdržením,“ uvedl náměstek českobudějovického primátora Petr Podhola. Podle jeho slov ale stavební práce budou probíhat postupně tak, aby byl vždy zachován bezpečný průchod pro pěší i cyklisty.

Autoři | Foto c-budejovice.cz

Štítky lávka, zábradlí, Vltava, Petr Podhola, sídliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výměna zábradlí na lávce v sídlišti Vltava zkomplikuje provoz na ní i pod ní  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.