Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Uzavírka Pekárenské ulice v Českých Budějovicích v neděli končí

O dopravní komplikaci méně bude od pondělí v Českých Budějovicích. Hrubá stavba propojovacích mostů mezi stávající a novou budovou IGY je hotová a tak uzavírka Pekárenské ulice v úseku od Pražské třídy až ke Kostelní ulici v neděli 9. dubna končí. Řidiči, jedoucí do českobudějovického IGY Centra a odbočující z Pražské třídy do Pekárenské ulice, tak už nebudou muset volit náhradní trasu.

Od pondělí 10. dubna bude možné vjíždět na parkoviště IGY opět z obou směrů z Pekárenské ulice a vyjíždět směrem do Pražské třídy. Z Pražské třídy do Pekárenské ulice bude možné zabočit při jízdě ve směru ven z centra i směrem do něj.

„Místní komunikace v ulici Pekárenská, konkrétně v úseku ulic Pražská třída – Kostelní, byla uzavřena od začátku února z důvodu zachování bezpečnosti aut a chodců kvůli výstavbě propojovacích mostů mezi obchodním centrem IGY a stavbou IGY 2. Během ní také uzavřen chodník podél stavby IGY 2 na Pražské třídě,“ uvedl ředitel IGY Centra Michal Lojka.

„Stavba propojovacích pasáží je vidět i zvenku. Práce na nich už budou pokračovat jen zevnitř, proto už nebude nutná uzavírka ulice,“ doplnila marketingová manažerka centra Pavlína Jandová.

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírka Pekárenské ulice v Českých Budějovicích v neděli končí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.