Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

LEO Express spouští přepravu kol. Další novinkou je autobusová linka Praha – Lipno

Dopravce LEO Express v dubnu spustil přepravu kol na všech svých vlacích a vybraných autobusových linkách. Cestující mohou využívat nových stojanů, díky nimž není nutné kola skládat, až do konce října. Služba bude dostupná i na nové autobusové lince Praha – Lipno, kterou dopravce spouští 5. května.

Kola lze během jarních a letních měsíců přepravovat na všech vlakových spojích do 31. října, a to po zakoupení rezervace k jízdence online na www.le.cz nebo offline na pokladnách LEO Express. Stojany jsou připraveny také u autobusových spojů Praha – Salzburg až do 5. května a poté během celého měsíce října.

Služba přepravy kol bude dostupná pro cestující i na nové autobusové lince Praha – Lipno nad Vltavou, která startuje 5. května. Spoj bude mimo jiné zastavovat také ve Vyšším Brodě, Zlaté Koruně a Rožmberku nad Vltavou, oblíbených vodáckých destinacích. LEO Express tak cílí především na příznivce vodní turistiky, pro které, kromě autobusové linky, připravil i služby v podobě akcí s vybranými půjčovnami lodí, kde po předložení jízdenek získají slevu na půjčovné. Jízdenky je možné rezervovat již nyní.

Tisková zpráva

Štítky LEO Express, Praha, Vodní nádrž Lipno, Salzburg, Lipno nad Vltavou, Vyšší Brod, Zlatá Koruna, Rožmberk nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

LEO Express spouští přepravu kol.  Další novinkou je autobusová linka Praha – Lipno  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.