Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Část Lidické třídy čekají stavební úpravy vodovodu

Lidickou třídu v Budějcích čekají za několik dní další opravy. Částečné dopravní omezení si vyžádají stavební práce na úpravě vodovodu. Rekonstrukce se bude přibližně deset dní krýt s frézováním vozovky na hlavní trase mezi Českými Budějovicemi a Českým Krumlovem.

Právě kvůli dopravnímu omezení na hlavním tahu směrem na hranice vznikají během dne na Lidické třídě dlouhé kolony, především pak ráno a v odpoledních hodinách. K tomu však od 19. června přibydou stavební práce u náměstí Jiřího z Poděbrad.

V první etapě bude ve směru do centra zakázáno levé odbočení do ulice Šumavská a na náměstí Jiřího z Poděbrad. „Dále dojde k posunutí zastávek MHD a dočasnému zrušení parkovacích míst v dotčených úsecích komunikace,“ zmiňuje mluvčí magistrátu města Jitka Welzlová. Termín ukončení opravy je stanoven na 8. října letošního roku.

Foto Matěj Večeřa

Štítky České Budějovice, Český Krumlov, náměstí Jiřího z Poděbrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Novotný

Kdo tohle schválil by si zasloužil nakopat do...... už teď je na Lidické totální chaos z důvodu nesmyslné výměny asfaltu u letiště.. takhle se u nás v Čechách utrácejí miliony z dotací.. zbytečně.. a třešnička na dortu je okousana silnice ve Včelné :D tam kdo nevidel, neuvěří.. ještě slibují uzavřít Pražskou kvůli mostu a už se ven z města nedostaneme..

Pátek, 9. června 2017, 15:49Odpovědět

Část Lidické třídy čekají stavební úpravy vodovodu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.