Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Suchém Vrbném bude upraven vodovod a kanalizace. Práce potrvají do příštího roku

V Suchém Vrbném začnou v září práce na obnově vodovodu a kanalizace. Pracovat se začne v ulici Československých legií už v září. Náklady vyjdou na tři miliony korun a hotovo by mělo být do dubna příštího roku.

Stavební úpravy vodovodu a kanalizace v ulici Československých legií v úseku Josefa Lomského a Jaroslava Ježka začnou v září. „Dojde k obnově stávající kanalizace a vodovodu včetně provedení shybky vodovodu pod Dobrovodským potokem. Práce se budou provádět v koordinaci se stavbou kanalizačního sběrače budovaného v rámci výstavby D3 a souvisejí s odvodněním tunelu,“ říká náměstek primátora Petr Holický.

Investiční náklady přesahují tři miliony korun. Dokončení díla je závislé na průběhu stavby sběrače, reálný předpoklad je do dubna 2020.

Autoři

Štítky kanalizace, vodovod, stavební práce, Suché Vrbné, D3, České Budějovice, Jaroslav Ježek, Josef Lomský, Dobrovodský potok

V Suchém Vrbném bude upraven vodovod a kanalizace. Práce potrvají do příštího roku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.