Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V pátek začne rekonstrukce křižovatky na Dlouhé louce, dopravu bude řídit policie

Během tohoto týdne začnou přípravné práce na křižovatce Dlouhá louka a Husova za Dlouhým mostem. Práce předcházejí frézování vozovky a modernizaci křižovatky. Ty začnou v pátek večer. Už ve středu od 9 do jedné hodiny odpoledne dojde k vypnutí světel. Provoz bude v místě řízen policií.

„Rekonstrukce Dlouhé louky začne v pátek a to od 18 do 20 hodin úpravou světel na křižovatce u Kauflandu. V osm hodin večer pak dojde k uzavření ramen Husovy třídy (v pátek mimo BUS) včetně uzavření všech přechodů pro chodce a k vypnutí semaforů na Dlouhé louce. Provoz bude veden po jedné polovině silnice vždy jen jedním pruhem v přímém směru,“ uvedl náměstek primátora Ivo Moravec.

Dále dojde ke změně řízení na křižovatce Dlouhá louka a Kaufland. „V tomto režimu budou obě křižovatky do noci z neděle na pondělí. V pracovních dnech bude provoz v celé šíři komunikace řízen světelnou signalizací za využití provizorních sloupů. Obdobně bude postupováno v dalších víkendech 14.9 – 15.9. a 21.9. – 22.9.2019. Součástí úprav o víkendech bude také změna na křižovatce Husova a Branišovská pro potřeby vedení objízdné trasy MHD,“ dodal náměstek Ivo Moravec.

Foto Jana Kroneislová

Štítky křižovatka, Dlouhá louka, rekonstrukce, louka, Kaufland, Dlouhý most, Ivo Moravec, policie

V pátek začne rekonstrukce křižovatky na Dlouhé louce, dopravu bude řídit policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.