Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidiče zdrží na jihu Čech malé opravy. ŘSD za ně zaplatí přes čtyři miliony korun

Řidiči na jihu Čech budou muset až do listopadu počítat na některých místech s krátkodobými omezeními. Ředitelství silnic a dálnic totiž bude opravovat odvodňovací trubky pod některými frekventovanými tahy. Práce vyjdou na 4,4 milionu bez DPH.

Takzvané propustky, tedy trubky pod silnicemi mezi příkopy, kudy má odtékat voda, budou silničáři opravovat pod silnicemi I/4, I/20 a I/22.

Opravy by měly podle mluvčího Adama Kolouška trvat do listopadu. „K opravám nedojde najednou, ale budou prováděny jednotlivě. V Jihočeském kraji se momentálně jedná o 15 řešených propustků," uvedl.

Práce vyjdou ŘSD na 4,4 milionu korun bez DPH. Opravy už začaly na Strakonicku. „Už se začalo - propustky u Skočic a Křtětic jsou hotové, pokračujeme za Cehnicemi směrem na Strakonice, pak se bude postupně přecházet k Volyni," řekl Koloušek.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Redakce

Štítky Ředitelství silnic a dálnic, opravy, propustky, Česko, Jihočeský kraj, okres Strakonice, Skočice, Strakonice, Volyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče zdrží na jihu Čech malé opravy. ŘSD za ně zaplatí přes čtyři miliony korun  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.