Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Hlavní tah na Třeboň uzavřela vážná nehoda. Čtyři lidé se zranili při střetu tří aut

Čtyři lidé se zranili při nehodě tří osobních aut na silnici I/34 mezi obcí Štěpánovice a Třeboní. Na místě zasahoval i vrtulník zdravotnické záchranné služby. Řidič Škody Superb předjížděl, dostal na mokré silnici smyk a čelně narazil do protijedoucích vozů. Silnice, hlavní tah z Českých Budějovic na Jindřichův Hradec, byla téměř tři hodiny neprůjezdná.

Nehoda se stala včera kolem půl třetí odpoledne. Řidič Škody Superb jel směrem na Třeboň. Podle policie pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, stavu mokré silnice, a když projel zatáčku, dostal zřejmě smyk a čelně narazil do protijedoucích aut značek Renault Laguna a Škoda Octavia.

"Při nárazu se vážně zranil řidič Superbu, kdy jej na místě zasahující zdravotníci transportovali leteckou zdravotnickou službou do nemocnice," uvedl krajský policejní mluvčí Milan Bajcura. Řidičovu zraněnou spolucestující a další dva zraněné z auta Renault převezly sanitky na další ošetření do nemocnice.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, Jihočeský, silnice, Třeboň, Škoda Superb, České Budějovice, Jindřichův Hradec, Štěpánovice, Renault, Renault Laguna, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Hlavní tah na Třeboň uzavřela vážná nehoda. Čtyři lidé se zranili při střetu tří aut  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.