Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na Dlouhé louce došlo k vážné dopravní nehodě. Zranili se tři lidé

, aktualizováno 23. července 2021, 12:35

Na Dlouhé louce došlo dnes kolem desáté hodiny k vážné dopravní nehodě, při které se zranily tři osoby. Přibližně 600 metrů od křižovatky s ulicí Husova zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Silnice je podle policistů kompletně uzavřená.

Při vážné dopravní nehodě dvou osobních aut se zranili tři lidé. Na místo vyjely čtyři pozemní posádky záchranné služby. Jedna žena a dva muži ve středním věku byli ve vozidlech zaklíněni. Při střetu utrpěli středně těžká poranění, především v oblasti hrudníku, pánve a končetin. Ještě před vyproštěním jim záchranáři poskytli přednemocniční neodkladnou péči a podali potřebné léky. Po vyproštění a další stabilizaci stavu pak byli pacienti transportováni na traumacentru českobudějovické nemocnice," informovala mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Ke srážce došlo dnes kolem desáté hodiny na Dlouhé louce, přibližně 600 metrů od křižovatky s ulicí Husova. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Podle policejního mluvčího Milana Bajcury je úsek zcela uzavřen. „Průjezd bude omezený nejméně další dvě hodiny," řekl mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Záchranná služba JK, HZS JK

Štítky dopravní, nehoda, omezení, provozu, Policie ČR, louka, Nemocnice České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Dlouhé louce došlo k vážné dopravní nehodě. Zranili se tři lidé  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.