Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cestu na Lipno zkomplikuje oprava mostu před Kájovem. Práce začnou v pondělí

Už v pondělí začne ŘSD opravovat most přes Polečnici u Kájova na Českokrumlovsku. Důvodem jsou špatné mostní závěry, které potřebují vyměnit. Práce vyjdou na necelé tři miliony korun a potrvají do konce října. Oprava bude probíhat za částečné uzavírky.

Most na hlavním tahu na Lipno podle ŘSD opravu nutně potřebuje. „Mostní závěry propouští a jeden ze závěrů praskl. Z toho důvodu bylo rozhodnuto, že na místě bude provedena jejich výměna. V místě oprav bude následně položena nová obrusná vrstva vozovky,“ uvedl mluvčí ŘSD pro Jihočeský kraj Adam Koloušek.

Práce budou probíhat za částečné uzavírky. Auta budou pouštěna kyvadlově jedním jízdním pruhem. Za opravu zaplatí Ředitelství silnic a dálnic 2,6 milionu korun bez DPH. Hotovo by mělo být nejpozději do konce října.

Ohodnoť článek

Foto ŘSD

Štítky ŘSD, doprava, most, práce, oprava, Kájov, Ředitelství silnic a dálnic, Vodní nádrž Lipno, okres Český Krumlov, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestu na Lipno zkomplikuje oprava mostu před Kájovem. Práce začnou v pondělí  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.