Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Motocyklista se střetl s automobilem, jeho stroj začal po nárazu hořet

Motorkářská sezona nezačala ideálně pro motocyklistu, který havaroval v neděli ráno v Táboře. Poté, co se střetl s osobním automobilem, začal jeho jednostopý stroj hořet. Poraněného muže transportoval do budějcké nemocnice vrtulník.

K nehodě došlo po deváté hodině ranní ve Vožické ulici v Táboře. „Hořící motorka byla uhašena před příjezdem táborské profi jednotky přenosným hasicím přístrojem. Hasiči dohasili vysokotlakem a zkontrolovali termokamerou,“ shrnula mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Na místě kromě dvou pozemních posádek záchranné služby musel zasahovat vrtulník. „Motocyklista zůstal po nárazu v bezvědomí, ze kterého se následně probral a se záchranáři komunikoval. Zdravotníci zraněného muže po poskytnutí přednemocniční péče letecky transportovali do českobudějovické nemocnice. Při nehodě se také lehce zranila spolujezdkyně z osobního vozu. Tu jsme po ošetření převezli do spádového zdravotnického zařízení,“ dodala mluvčí krajské záchranky Zuzana Fajtlová.

Ohodnoť článek

Foto HZS JČK

Štítky Tábor, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocyklista se střetl s automobilem, jeho stroj začal po nárazu hořet  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.