Počasí dnes26 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Cyklista na Táborsku nepřežil střet s osobním automobilem

K tragické nehodě dnes vyjížděli policisté, záchranáři i hasiči do obce Dírná – Nová ves na Táborsku. Po střetu s osobní automobilem tam zemřel cyklista.

„Krátce po čtvrté hodině odpoledne jsme vyjížděli k dopravní nehodě osobního vozidla značky citroen a cyklisty. Osmatřicetiletý řidič vozidla na křižovatce nedal přednost projíždějícímu cyklistovi. Ten při dopravní nehodě utrpěl zranění, kterým i přes snahu policistů, hasičů a záchranářů na místě podlehl,“ popsal okolnosti nehody policejní mluvčí Miroslav Šupík.

„Ke zraněnému cyklistovi jsme vyslali zdravotnický tým z Tábora a Veselí n.Luž. Muž byl při našem příjezdu v bezvědomí, záchranáři okamžitě začali s nepřímou masáží srdce a návazné resuscitační péči. Ačkoliv se cyklistu pokoušeli desítky minut oživovat, jejich snaha byla marná a muž na následky zranění na místě zemřel,“ doplnila mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Šupík také doplnil, že u řidiče policisté provedli dechovou zkoušku a test na přítomnost jiných návykových látek. Všechny testy byly negativní.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dopravní nehoda, cyklista, auto, smrt, Táborsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista na Táborsku nepřežil střet s osobním automobilem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.