Počasí dnes30 °C, zítra24 °C
Čtvrtek 5. září 2024  |  Svátek má Boris
Bez reklam

Na trati u Hluboké nad Vltavou srazil vlak ženu, utrpěla vážné poranění v oblasti horních končetin

, aktualizováno 19. července 2024, 19:25

Na železniční trati mezi Hlubokou nad Vltavou a Zliví srazil rychlík ženu. K nehodě došlo dnes ve tři čtvrtě na čtyři. Provoz v úseku byl dočasně přerušen a cestující pokračovali náhradní autobusovou dopravou. Nyní už je trať opět průjezdná.

„U nehody zasahoval vrtulník a posádka z Českých Budějovic. Seniorka zachycená vlakovou soupravou utrpěla těžké poranění v oblasti horní končetiny. Záchranáři jí zajistili žilní vstup, podali léky na bolest a ošetřili zraněnou končetinu. Poté byla pozemní posádkou transportována na traumacentrum českobudějovické nemocnice,“ sdělila mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková.

U nehody zasahovali také policisté. „K nehodě, při které se střetl vlak se ženou, nás zavolali kolegové ze záchranné služby v 15:45. Došlo k ní na železniční trati nedaleko Hluboké nad Vltavou ve směru na Zliv. Vlaková doprava byla přerušená až do půl šesté,“ sdělil k nehodě policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Vlak R 664 Rožmberk byl v úseku České Budějovice - Hluboká nad Vltavou odřeknut. Cestující v tomto úseku využívali náhradní autobusovou dopravu.

Více informací zjišťujeme.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky vlak, nehoda, zliv, hluboká nad vltavou, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trati u Hluboké nad Vltavou srazil vlak ženu, utrpěla vážné poranění v oblasti horních končetin  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.