Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V ulici K Rybníku dostanou nový chodník, na Lidické zase rekonstruují plynovod

Nadále dobrého počasí využívají stavaři v Budějcích a pracují na dopravních komunikacích v krajském městě. Ulice K Rybníku dostane například nový chodník, část Lidické zase nový plynovod a jeho přípojky. Opravy inženýrských sítí a komunikace se dočkají obyvatelé ulice Ke Studánce.

Nový chodník v ulici K Rybníku

Od poloviny srpna začnou práce v ulici K Rybníku, kde bude přibližně měsíc trvat oprava zdejšího chodníku. Asfalt, který zrovna není v dobré kondici, nahradí nový, osazeny budou rovněž nové obrubníky. Dojde také k výměně veřejného osvětlení ve správě Dopravního podniku města České Budějovice. Náklady na opravu chodníku činí téměř půl milionu korun.

Rekonstrukce plynovodu v ulici Lidická

V pondělí 10. srpna začíná úplná uzavírka Šumavské ulice. Ta potrvá až do konce září. Odstartuje zde poslední fáze rekonstrukce plynovodu a plynovodních přípojek v ulici Lidická, konkrétně v úseku Šumavská - Heydukova. Dočasně zde budou navíc posunuty zastávky MHD.

Oprava inženýrských sítí v ulici Ke Studánce

Až do 20. října je od pátku úplně uzavřena ulice Ke Studánce mezi křižovatkami s ulicemi Doubravická a Pod Lomem. Rekonstruují se zde inženýrské sítě a komunikace. Vjezd je povolen pouze vozidlům stavby a integrovaného záchranného systému. Objížďky vedou přes ulice Novohradská, Hodějovická a Dolní.

Štítky chodník, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V ulici K Rybníku dostanou nový chodník, na Lidické zase rekonstruují plynovod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.