Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Auto narazilo do stožáru vlajky. „Byla to rána jako hrom!“

Na Budějckou Drbnu se obrátila jedna z jejích čtenářek, zda má nějaké podrobnosti o úterní dopravní nehodě na Dlouhé louce. „Jeden řidič prý přejížděl ve větší rychlosti do pravého pruhu, neviděl ale auto vedle sebe, takže ho smetl a to narazilo do sloupu i benzínky, který spadl jen těsně vedle ní. Údajně to byla rána jako hrom!“ napsala.

„K nehodě došlo v úterý třicet minut po 16. hodině odpolední na Dlouhé louce. Řidič, ročník narození 1975, s Fordem Focus jel z Litvínovic směrem k Husově třídě v levém jízdním pruhu. Když započal přejíždění do pravého pruhu, zkřížil jízdní dráhu seniorce za volantem Peugeotu 406,“ potvrdila mluvčí Policie ČR Regina Tupá tvrzení naší čtenářky.

Peugeot byl následně odmrštěn do stožáru vlajky u benzinové čerpací stanice OMV, o který se zastavil. „Celková škoda činí 70 tisíc korun, nikdo naštěstí nebyl zraněn,“ dodala Tupá a připomněla, že viník je podezřelý z přestupku na úseku dopravy.

Štítky Drbna.cz, Peugeot, Policie České republiky, OMV, Ford Focus, Litvínovice, Peugeot 406, hrom

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto narazilo do stožáru vlajky. „Byla to rána jako hrom!“  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.