Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž ukázal cestujícím v autobuse MHD svůj penis

Nepříjemný moment zažila během uplynulého týdne jedna čtenářka Budějcké Drbny. Postaral se o něj neznámý muž, který v úterý nastoupil na zastávce Poliklinika Sever do autobusu městské hromadné dopravy číslo 2 a během cesty ukázal šokovaným cestujícím svůj penis.

„Ten divný pán seděl úplně vzadu a celou dobu měl ruku v kalhotách, i když okolo byli lidé. Potom své přirození vyndal ven a skoro onanoval. Jak vůbec může někdo takový jezdit MHD?“ podivovala se znechucená čtenářka. „Chvilku jsem měla strach, kde vůbec vystoupí nebo co bude dělat dál.“

Zároveň dodala, že určitě není jediná z cestujících, kteří tohoto exhibicionistu viděli. „Tito lidé by se měli léčit! Pak se rodiče nemají bát o své děti, když tohle jezdí po městě...“ doplnila žena, která si nepřála být jmenována.

Vedoucího útvaru strategie a řízení dopravy Dopravního podniku České Budějovice Radka Filipa vzkaz čtenářky Budějcké Drbny překvapil. „Žádný případ podobný tomu, který popisuje čtenářka, v našich záznamech dosud neevidujeme a velmi nás tento její negativní zážitek mrzí,“ konstatoval Filip.

A jak se proti takových lidem bránit? „Pokud se cestující s podobným chováním setkají, doporučujeme, aby to oznámili řidiči. Takovéto situace pak řeší ve spolupráci s centrálním dispečinkem Dopravního podniku. V případě, že nemůže zajistit vyloučení cestujícího z přepravy sám, dispečer požádá o součinnost městskou policii či Policii ČR,“ vysvětlil Radek Filip.

Štítky penis, MHD, České Budějovice, Poliklinika Sever, erekce, šokovaná žena, autobus, přirození, městská hromadná doprava, Drbna.cz, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Badaxe Kocour

to Karel Baloun, třeba se mu trémou třásla ruka :-) mohlo to být i strachem, pokud neměl jízdenku :-) . Ale možná by víc než policie pomohlo se podívat a říct "je to je tedy prcek" to by ho nejspíš chuť se "chlubit" přešla.

Pondělí, 31. března 2014, 07:26Odpovědět

Muž ukázal cestujícím v autobuse MHD svůj penis  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.