Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

První den školního roku bude MHD pro všechny zdarma

Stejně jako v minulých letech, tak i letos připravil Dopravní podnik společně s městem České Budějovice na první školní den, tedy v pondělí 2. září, jízdné zdarma pro všechny cestující.

Cílem jednodenní akce je usnadnit zejména školákům, studentům a jejich rodičům administrativní a organizační záležitosti spojené s cestami v první den školního roku a ulehčit tak dopravní situaci ve městě, která bývá právě v tomto čase kritická.

„Dlouhodobé zkušenosti totiž ukazují, že první den školy nemají zdaleka všichni žáci a studenti vyřízené veškeré potřebné věci a doklady,“ říká mluvčí Dopravního podniku města České Budějovice Radek Filip.

Se začátkem školního roku se také začíná komplikovat dopravní situace ve městě. Končí platnost prázdninových jízdních řádů a v pracovních dnech tak bude nasazen do provozu maximální počet vozidel MHD.

Tisková zpráva

Štítky MHD, jízdné zdarma, první školní den, nový školní rok, Dopravní podnik města České Budějovice, školní rok, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První den školního roku bude MHD pro všechny zdarma  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.