Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zastávka na náměstí Bratří Čapků se dočká rekonstrukce

Kvůli opravě silnice na konečné zastávce veřejné dopravy bude během následujícího měsíce omezen provoz na náměstí Bratří Čapků v Rožnově. K úplné uzavírce dojde příští týden od 19. do 25. srpna, částečná je potom naplánována od začátku posledního srpnového týdne až do půlky září.

Podle sdělení společnosti ČSAD Jihotrans bude zastávka linky veřejné osobní dopravy číslo 320100 na trase České Budějovice - Vrábče - Křemže, která je obsluhována kvůli odvozu dětí ze Základní školy L. Kuby, od 19. do 25. srpna zrušena. Náhradní zastávka bude v ulici Antala Staška.

Ve druhém termínu, tedy od 26. srpna do 15. září, bude využíván prostor konečné zastávky MHD na protější straně náměstí bratří Čapků z důvodu bezpečnosti žáků, kteří by museli přecházet frekventovanou Lidickou třídu. Jedná se o spoje jedoucí ve 12.55 a 15.10 hodin.

Jak uvedli zástupci Dopravního podniku města České Budějovice, po dobu realizace druhé fáze stavby bude průjezd vozidel městské hromadné dopravy, zejména trolejbusů, umožněn.

Objížďka bude během úplné uzavírky vedena po silnici III/00354, Lidickou třídou a náměstím Bratří Čapků, během částečné uzavírky pak bude využita volná část jízdního pruhu podél opravované zastávky.

Štítky náměstí Bratří Čapků, České Budějovice, rekonstrukce zastávky veřejné dopravy, Rožnov, Antal Stašek, ČSAD JIHOTRANS a.s., Dopravní podnik města České Budějovice, Vrábče, Křemže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zastávka na náměstí Bratří Čapků se dočká rekonstrukce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.