Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kdy se začnou svlékat budějcké zastupitelky?

K tomuto nápadu nás vede zpráva z Jindřichova Hradce. Tamní zastupitelka za KSČM Vendula Kroupová totiž nafotila odvážné sexy fotky. Vedení města ale její polonahé snímky, které prý nemají nic společného s politikou, nijak nevadí.

Mladá žena je zobrazována ve velmi odvážných polohách, v síťovaných punčochách, s bičíkem či například se psem. Na některých snímcích má i poodhalené poprsí. Sama označuje fotky za umění.

"Z uměleckého hlediska je to velmi zajímavé, z toho “politického“ velmi novátorské. Osobně s tím ale nějaký větší problém nemám,“ uvedl starosta města Stanislav Mrvka (ČSSD).

“Myslím si, že ty fotografie se panu fotografovi velmi povedly. Nemyslím si, že by veřejnost akty nějak pohoršovaly, protože na internetu jsou různé daleko horší snímky. Pokud se však některým lidem nelíbí, tak ať mě příště nevolí,“ uvedla mladá dívka, zastupitelka Jindřichova Hradce, která hájí za Jindřichův Hradec komunistické barvy.

Názory zastupitelů či radních na odhalené fotky komunistické zastupitelky jsou různé. Stejně jako veřejnosti. Vesměs jsou ale umělecké fotky vnímány pozitivně.

“Ta slečna je velmi odvážná. Osobně si myslím, že vypadám velmi dobře, ale netroufla bych si je takto veřejně prezentovat. Nevidím na tom ale nic špatného,“ řekla obyvatelka města Veronika Křepková.

Snímky jsou veřejně dostupné a mladá žena je má i na svém profilu na jedné ze sociálních sítí.

Nás by ale nejvíce zajímalo, která z budějckých zastupitelek by se k tomuto odvážnému kroku odhodlala? Jakou z nich byste chtěli vidět v rouše Evině? Je třeba mít na paměti, že i ženy dříve narozené mají půvab.

Kdyby se některá z našich zastupitelek rozhodla, že by to toho šla, tak ať nás kontaktuje na e-mail: redakce@budejckadrbna.cz, zařídili bychom pro ni ateliér, vizážistku a samozřejmě profesionálního fotografa. Ať to má grády! smiley

No a pokud by nechtěly zastupitelky....., tak co nějaká z úřednic magistrátu? Ať se alespoň něčím můžeme pochlubit smiley smiley smiley

Foto: Josef Böhm,  Facebook.com
Zdroj: Mediafax

Štítky Jindřichův Hradec, KSČM, Stanislav Mrvka, ČSSD, Josef Böhm, Mediafax, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mardzallka :o*

A je tam na co koukat????

Středa, 16. listopadu 2011, 15:03Odpovědět

Libor Matoušek

Ne ééé. Já to myslel jako obecně :-D

Neděle, 16. října 2011, 18:33Odpovědět

John Beer

Wolenby: chceš říct, že ve 24 letech je to zralá žena? :-D tak v tom případě jsem už silně přezrálej Zapětminuthrob :-D

Sobota, 15. října 2011, 21:31Odpovědět

Libor Matoušek

Johne, tak taky někoho nafoť. Nafotit osmnáctku s pučícíma ňadýrkama jako alegorii jara není tak těžký. Ale zralou ženu?.. :-D

Sobota, 15. října 2011, 19:30Odpovědět

John Beer

Jestli takovou fotku označuje za umění, tak potěškoště... To má v hlavě evidentně jedno velký tmavý.. nic.. Což je zřejmé, když kandiduje za KSČM..

Pátek, 14. října 2011, 16:48Odpovědět

Kdy se začnou svlékat budějcké zastupitelky?  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.