Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kosov, místo dopravních nehod

Svého času se zdálo, že je cestou z Budějc na Č.Krumlov jedno místo jako zakleté. Týká se to množství tragických nehod, které se na onom místě odehrály. Záměrně toto místo z pověrčivosti nebudeme uvádět a budeme jenom doufat, že všechno zlé se tam již odehrálo a nic dalšího nebude následovat.

Bohužel se zdá, že si kdosi, nebo cosi vybralo na téže trase místo jiné. A tím je místo u obce Kosov. Alespoň dvě dopravní nehody v poměrně krátkém časovém úseku tomu nasvědčují. První si vyžádala život mladé slečny, která cestovala jako spolujezdkyně a těžká zranění řidičky.  

Druhá nehoda o které jsme vás informovali včera se odehrála nedaleko od té první a opět se jednalo o nehodu mladé ženy, která cestovala v BMW řady 3 coupe, r.v. 2000. Ta z těžkého karambolu vyvázla s poměrně závažným zraněním, kterým je nadvakrát přeražená čelist a právě v této chvíli, kdy píšeme tento článek by měla být na operačním sálu. Popřejme jí tedy, aby se brzy uzdravila.

Auto je sice na odpis, jak jsme se od jeho majitele dozvěděli, ale zdraví a lidský živost je nade všechny zmuchlané plechy.

Doufejme tedy, že uvedené místo si již svoji daň vybralo a že si řidiči budou dávat větší pozor při předjíždění a na dodržování předepsané rychlosti. 

Samozřejmě že víme, že žádný silniční úsek za nic nemůže. Je to samozřejmě nešťasná souhra náhod a vše je v lidech. Snažme se tedy my lidé na silnicích chybovat pokud možno co nejméně.

Šťastnou cestu!

Čtěte také: Řidička osobního vozidla BMW utrpěla při dopravní nehodě lehké zranění.

Autoři

Štítky Kosovo, dopravní nehoda, České Budějovice, Český Krumlov, úraz, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kosov, místo dopravních nehod  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.