Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Tragédie v Bechyni: Ženu usmrtil nožem, policisté ho zatkli

Vražda otřásla dnes dopoledne městem Bechyně na Táborsku. Jihočeští kriminalisté vyšetřují smrt sedmatřicetileté ženy, kterou v jejím bytě bodl nožem jistý muž. Podezřelého, s nímž žena sdílela domácnost, policisté zatkli. Napadená na místě zemřela.

„V dopoledních hodinách se zavražděná dostala do sporu s mužem a starší ženou. Hádka vyústila ve fyzické napadení, které skončilo bodným poraněním,“ uvedla mluvčí jihočeské policie Štěpánka Uhlířová.

Na místo dorazil vůz rychlé zdravotnické pomoci, přes veškerou snahu lékaře se ale ženu nepodařilo zachránit a na následky zranění zemřela.

„V současné době kriminalisté zjišťují veškeré okolnosti tohoto zvlášť závažného zločinu. O vývoji celého případu bude policie veřejnost informovat v následujících dnech,“ dodala Uhlířová.

V neděli pak upřesnila, že kriminalisté podali podnět k vzetí 44letého muže do vazby. Hrozí mu vězení nejméně na deset let.

Štítky vraždy, bodnutí, zavražděná žena, Policie ČR, Bechyně, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie v Bechyni: Ženu usmrtil nožem, policisté ho zatkli  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.