Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Romantická komedie Pryč z Mullingaru je z prostředí irského venkova

Příběh o obyčejných lidských věcech, vztazích se sousedy, nevyjádřené lásce a klasických všedních problémech je romantická komedie Pryč z Mullingaru. Jde o druhou činoherní premiéru letošní sezóny Jihočeského divadla. Režíruje ji Radovan Lipus, který už jednu hru v Českých Budějovicích inscenoval. Budějcká Drbna má pro jednoho čtenáře dva lístky na pondělní reprízu.

Soutěž o vstupenky na hru Pryč z Mullingaru (16. listopadu - 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na hru Pryč z Mullingaru. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělní 11. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Hru napsal John Patrick Shanley. Správně je tedy odpověď C. Dvě volné vstupenky na dnešní představení vyhrála čtenářka Petra Klojdová. Blahopřejeme!

Foto Jihočeské divadlo

Štítky soutěž, Mullingar, Drbna.cz, romantická komedie, Jihočeské divadlo, vstupenka, České Budějovice, John Patrick Shanley, venkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Romantická komedie Pryč z Mullingaru je z prostředí irského venkova  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.