Restaurace Masné krámy připravila pro hosty již devátý ročník Dnů slovenské kuchyně. Přehlídka slovenských specialit od 15. do 21. února bude součástí Dnů slovenské kultury v Českých Budějovicích. Slovenské pokrmy servírované v Masných krámech mívají tradičně velký úspěch. Nejoblíbenější zůstávají klasické bryndzové halušky.
„Halušky budeme připravovat sami v kuchyni naší pivnice Budvar z poctivých přírodních surovin bez použití polotovarů nebo umělých přísad,“ říká Luděk Hauser, šéfkuchař Masných krámů. V menu se samozřejmě objeví i další slovenská jídla, včetně jehněčího a skopového masa.
O stylovou atmosféru v Masných krámech se postará cimbálová kapela Ľudová muzika bratrov Wimmerovcov. Hrát bude v těchto dnech a hodinách:
Masné krámy chystají i letos řadu tematicky zaměřených gastronomických akcí. Nejbližší gastroakce - Kachní speciality - proběhne od 17. do 20. března.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.