V Masných krámech vystoupí slovenská cimbálovka

Tisková zpráva | Foto Ivan Škop

Restaurace Masné krámy připravila pro hosty již devátý ročník Dnů slovenské kuchyně. Přehlídka slovenských specialit od 15. do 21. února bude součástí Dnů slovenské kultury v Českých Budějovicích. Slovenské pokrmy servírované v Masných krámech mívají tradičně velký úspěch. Nejoblíbenější zůstávají klasické bryndzové halušky.

„Halušky budeme připravovat sami v kuchyni naší pivnice Budvar z poctivých přírodních surovin bez použití polotovarů nebo umělých přísad,“ říká Luděk Hauser, šéfkuchař Masných krámů. V menu se samozřejmě objeví i další slovenská jídla, včetně jehněčího a skopového masa.

O stylovou atmosféru v Masných krámech se postará cimbálová kapela Ľudová muzika bratrov Wimmerovcov. Hrát bude v těchto dnech a hodinách:

  • Čtvrtek 18. února od 12:00 do 14:00 a od 19:00 do 22:00
  • Pátek 19. února od 19:00 do 23:00
  • Sobota 20. února od 12:00 do 14:00

Masné krámy chystají i letos řadu tematicky zaměřených gastronomických akcí. Nejbližší gastroakce - Kachní speciality - proběhne od 17. do 20. března. 

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky České Budějovice, Budějovický Budvar, cimbálová muzika, kuchyně

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.