čtvrtek 21. listopadu 2019 Albert

V Masných krámech vystoupí slovenská cimbálovka

Restaurace Masné krámy připravila pro hosty již devátý ročník Dnů slovenské kuchyně. Přehlídka slovenských specialit od 15. do 21. února bude součástí Dnů slovenské kultury v Českých Budějovicích. Slovenské pokrmy servírované v Masných krámech mívají tradičně velký úspěch. Nejoblíbenější zůstávají klasické bryndzové halušky.

„Halušky budeme připravovat sami v kuchyni naší pivnice Budvar z poctivých přírodních surovin bez použití polotovarů nebo umělých přísad,“ říká Luděk Hauser, šéfkuchař Masných krámů. V menu se samozřejmě objeví i další slovenská jídla, včetně jehněčího a skopového masa.

O stylovou atmosféru v Masných krámech se postará cimbálová kapela Ľudová muzika bratrov Wimmerovcov. Hrát bude v těchto dnech a hodinách:

  • Čtvrtek 18. února od 12:00 do 14:00 a od 19:00 do 22:00
  • Pátek 19. února od 19:00 do 23:00
  • Sobota 20. února od 12:00 do 14:00

Masné krámy chystají i letos řadu tematicky zaměřených gastronomických akcí. Nejbližší gastroakce - Kachní speciality - proběhne od 17. do 20. března. 

Tisková zpráva | Foto Martin Špát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.