Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Café Klub Slavie nabízí pořádný program i v dubnu

Také v dubnu se při návštěvě Café Klubu Slavie nebudete nudit. Na klubovou scénu zavítají například Pub Animals, Klára Vytisková, Mig 21, Inekafe nebo Krucipüsk. K tomu nebudou chybět tradiční akce, které se zde konají pravidelně.

6. 4. 20:00 Tančírna - latinsko-americké tance

Vždy dvě středy v měsíci jsou vyhrazeny pro milovníky salsy, kteří by si rádi zatančili v tomto celosvětově oblíbeném rytmu. Nabízí se vám ideální příležitost naučit se nové kroky a poznat další tanečníky ze salsa komunity jižních Čech. Nebojte se a přijďte si zatančit.

  • vstupné na místě 40 korun / tančírna
7. 4. 20:00 ZUŠ band - koncert

Českobudějovický big band známý jistě všem z účinkování na letní scéně Slavie zahraje skladby různých žánrů a stylů - swing, latin, jazz, blues, pop... A to k poslechu a třeba i k tanci! Do pohody zve kapelník Jiří Klimeš.

  • vstupné na místě 60 korun doporučené / tančírna
8. 4. 21:00 Pub Animals - křest alba Fatherland

Dlouho očekávaná a dlouho utvářející se deska Fatherland budějcké party Pub Animals se dostane ven v tento den a na tomto místě. Pub Animals napřimují své hrby z nekonečného krčení se ve studiu a přichází na scénu ve zcela novém kabátě.

  • vstupné předprodej 120 korun, na místě 150 korun / dub, reggae
9. 4. 19:00 Přeštěnice WARM UP 2016 - Znouzecnost, Peshata a další!

Aby vám čekání na festival rychle utíkalo, je nachystána tato lahůdka: Znc, Covers for Lovers, Peshata, Sabina! To je sestava pro tento našlapaný večer! 

  • vstupné předprodej 99 korun, na místě 130 korun / punk, rock
12. 4. 18:00 Expediční kamera 2016

Letošní ročník nejzajímavějších outdoorových filmů vás zavede do Himaláje, do srdce Afriky i do drsných krajů Íránu. Na diváky čeká také úchvatná osobní zpověď jednoho z ikonických horolezců dneška Simona Moroa.

  • vstupné na místě 80 korun / promítání, dokument
13. 4. 20:00 KLARA. Vytisková

Sólový debut Kláry Vytiskové je velmi osobní nahrávkou. Talentovaná zpěvačka a skladatelka ji symbolicky nazvala Home. „Celá je složená v obýváku, prodiskutovaná v kuchyni u jídelního stolu, prosněná v ložnici a častečně nahraná v koupelně,“ prozrazuje autorka.

  • vstupné předprodej 150 korun, na místě 200 korun / elektro-pop
15. 4. 21:00 Gangster Trippin - neurofunk edition

Unikátní díl tohoto ostříleného projektu je tu! Tvrdší verze tu ještě nebyla! Pozváni jsou dva přední producenti neurofunku! QO - vydává pecky do celého světa na labelech Eatbrein nebo Citrus. Sekundovat mu bude jeden z objevů roku 2015 na scéne - Symplex! Doplněni budou zajisté o ostřílené zabijáky z jihu Čech!

  • vstupné do 22:00 30 korun, po 22:00 50 korun / DNB
13. 4. 20:00 Mig 21

Mig 21, to je zjevení české hudební scény, které samo sebe popisuje jako „chlapecká taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 Smíchova. Frontman Jiří Macháček propůjčuje kapele své nezaměnitelné charisma a songy jako Snadné je žít, Slepic pírka nebo Malotraktorem zná zpaměti snad každý. 

  • vyprodáno / pop
20. 4. 20:00 Tančírna - latinsko-americké tance

Vždy dvě středy v měsíci jsou vyhrazeny pro milovníky salsy, kteří by si rádi zatančili v tomto celosvětově oblíbeném rytmu. Nabízí se vám ideální příležitost naučit se nové kroky a poznat další tanečníky ze salsa komunity jižních Čech. Nebojte se a přijďte si zatančit.

  • vstupné na místě 40 korun / tančírna
21. 4. 20:00 Inekafe /SK/

Inekafe je slovenská punkrocková hudební skupina založená v roce 1995. Své působení ukončila na počátku roku 2006, poté, co odešel její frontman a zpěvák Vratko Rohoň. Teď kapela v Café Klubu Slavie zahraje exkluzivní klubový koncert! 

  • vstupné předprodej 280 korun, na místě 330 korun / punk
22. 4. 21:00 Krucipüsk

Krucipüsk je česká hudební skupina. Hraje metal, thrash metal a hardcore. Do Café Klubu Slavie předvede exkluzivní klubový koncert, na kterém by neměl chybět každý fanda pořádné muziky!

  • vstupné předprodej 295 korun, na místě 350 Kč / hardcore
23. 4. 19:00 Kočíčí bál

Třetí ročník charitativního bálu pro milovníky tichých tlapek je tady. Opět je připraven bohatý program, tombola a také dražba obrazu Františka PON. Dress code free. Vstupenky v předprodeji v galanterii (Biskupská 3) nebo na baru Café Klubu Slavie.

  • vstupné 100 korun / bál, charita
29. 4. 21:00 Lucky Brew, Karol Komenda Trio

Slovenský blues-rockový kytarista Karol Komenda spojil síly z prachatickou hard-rockovou kapelou Lucky Brew pro jarní mini-turné. Komendova tvorba vychází z rocku 70. let i z moderních kytaristů jako Richie Kotzen, Zakk Wylde nebo Joe Bonamassa. Vlastní skladby doplňují známější hity. Lucky Brew jsou mladou kapelou okolo výrazné zpěvačky Lucie Chánové, styl by se nechal připodobnit například k Guano Apes, Guns N' Roses nebo Prode and Glory. Kapela má ovšem svébytný vlastní repertoár, který působí originálně a překvapí svou stylovou rozmanitostí. Letos kapela propaguje své první CD.

  • vstupné 99 korun  / rock, blues
30. 4. 21:00 Rumba Latina

Klasická taneční zábava pro milovníky latinsko-amerických rytmů. Své taneční dovednosti zdokonalíte pod vedením zkušených tanečníků přímo z Latinské Ameriky. Příjemná atmosféra, pohyb, přátelé. Nemusíte být tanečníky od boha, nemusíte nic umět. Vše se postupně naučíte a zároveň se u toho i pobavíte!

  • vstupné 80 korun  / tancovačka

Tisková zpráva

Štítky hudební skupina, Klára Vytisková, Mig 21, Krucipüsk, koncert, tanečník, tanec, rock, Jihočeský kraj, Jiří Klimeš, Zakk Wylde, Joe Bonamassa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Café Klub Slavie nabízí pořádný program i v dubnu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.