Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dětský den a poté folk. Taková bude sobota na Včelné

Řídíš ty? Tak často začíná večer, když se lidé z okolí Budějc chystají za zábavou. Za většími akcemi totiž musí přijet do centra města. V sobotu se ale role obrátí. Spolek Včelňáci totiž pořádá dětský den završený folkovým večerem a pro změnu to budou Budějčáci, kdo za kulturou vycestuje.

Ve spolku Včelňáci se sdružují lidé, kteří chtějí pozvednout kulturní vyžití a společenské dění na Včelné. Na svědomí mají například také již uskutečněné vepřové hody, akci Věda na vsi nebo lampionový průvod. Dětský den s folkovým večerem je další na řadě.

Celá akce se uskuteční na místním hřišti, kde už ve 14:00 začne odpoledne věnované dětem. Dětský den má pro letošek téma Western a Indiáni, takže se nezapomeňte patřičně vystylizovat. Děti se po příchodu zaregistrují (nejpozději do 15:30) a poté budou procházet stanovišti s úkoly. Na konci budou mít možnost svézt se na koni a také uvidí netradiční představení s koňmi. Dětský den má konec naplánován na půl šestou večerní.

V 18:00 pak na stejném místě plynule naváže folkový večer. Největším lákadlem je jistě skupina Nezmaři, ale těšit se můžete také na The Greens nebo Yamaband. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji na smstiket za 160 nebo na místě za 180 korun. Kapely vystoupí i v případě nepřízně počasí, kdy by se akce přesunula do KD Včelná.

 

Autoři | Foto archiv kapely

Štítky Včelná, České Budějovice, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětský den a poté folk. Taková bude sobota na Včelné  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.