Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Oslavte Den dětí o víkendu! Nabídka je pestrá

Děti si chtějí každý Den dětí užít do sytosti. A to uprostřed týdne, kdy mají školu a spoustu kroužků, není dost dobře možné. Vynahraďte jim jejich svátek o tomto víkendu a navštivte jednu z akcí v jižních Čechách.

Indiánské léto v Géčku
Sobota 4. 6. od 14:00 do 17:00, Nákupní centrum Géčko
NC Géčko ovládnou Indiáni! Uvnitř centra vyroste obří týpí, které malí Indiánci pomalují dle své fantazie. Sami si vyrobí svůj lapač snů a užijí si indiánské malování na obličej i tanec. Venku poměří síly ve střelbě z luku a naučí se základy indiánštiny. Celým programem bude provázet Aleš Lehký. Přijďte si s dětmi užít zábavné odpoledne plné interaktivních indiánských úkolů.

Oslava Dne dětí – Pohyb ve vodě, na souši
Neděle 5. 6. od 14:00 do 18:00, Baby centrum Šikulka
Tematicky zaměřená oslava Dne dětí (spolupráce s vráteckými hasiči) – zábavné odpoledne, ze kterého si děti společně s rodiči odnesou spoustu překrásných zážitků i cen.

Dětský den s VZP
Sobota 4. 6., Hluboká nad Vltavou
Přijďte si užít dětský den do Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou. Čeká vás bohatý program pro rodiny s dětmi a Všeobecnou zdravotní pojišťovnou.

Kniha džunglí
Sobota 4. 6. od 15:30, neděle 5. 6. od 17:30, kino Kotva
Užijte si známé dobrodružství v novém filmovém zpracování. Hrdinou filmu je chlapec Mauglí, člověčí mládě vychované v džungli vlčí smečkou. Do džungle však přichází hrozivý tygr Šér Chán, jenž si nese jizvy způsobené člověkem. Šér Chán chce zničit vše, co vnímá jako ohrožení a Mauglí cítí, že již v džungli není vítán. A tak opouští svůj domov a vydává se na dobrodružnou cestu plnou poznání.

Přijďte se s dětmi podívat na půlmaraton
Sobota 4. 6. od 19:00, náměstí Přemysla Otakara II.
Vezměte děti do města na zmrzlinu a přijďte se podívat na pátý ročník běžeckého svátku jménem Mattoni 1/2Maraton České Budějovice. Užijte si velkolepou sportovní podívanou s cílem na náměstí. Přes 2 500 běžců se zúčastní oblíbeného tříkilometrového rodinného běhu.

Kostkománie na Lipně otevírá brány do světa kostek
Sobota 4. 6. od 11:00, Lipno nad Vltavou
Největší interaktivní výstava modelů z LEGO kostek v České republice otevírá novou expozici pro letošní sezónu právě tuto sobotu. Těšte se na 250 modelů a soch a 50 MEGA staveb z více než 7 000 000 kostek.

ZOO Tábor pořádá dobrodružnou výpravu
Sobota 4. 6., ZOO Tábor
Pro dětské návštěvníky si ZOO u příležitosti Dne dětí připravila speciální program. Děti vyrazí na dobrodružnou výpravu po zoologické zahradě, na jejímž konci na ně čeká sladká odměna.

Autoři

Štítky Den dětí, Mezinárodní den dětí, zoologická zahrada, džungle, Jihočeský kraj, Aleš Lehký, Nákupní centrum Géčko, Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, G.cz, Mauglí, Přemysl Otakar II., Hluboká nad Vltavou, Lego

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslavte Den dětí o víkendu! Nabídka je pestrá  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.