Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Světová módní show zamíří letos do Budějc

Ani letos Prahu nemine světová módní soutěž hendikepovaných Miss & Mister Deaf World, která má dlouholetou tradici. Finále pro rok 2016 se uskuteční v Top Hotelu Praha. Budějčáky však bude daleko více zajímat akce, která se o dva dny později odehraje v krajské metropoli.

Na Piaristické náměstí se 18. července sjede na devadesát finalistů prestižní soutěže z celého světa. Pod záštitou Jihočeského kraje se zde uskuteční módní show světového klání. A co víc, vstup na ni bude zdarma!

Večerem, který začne v 19:30, provede moderátorka Lenka Vacvalová. Soutěžící se předvedou na mole v krásných róbách a oblecích, chybět ale nebude ani přehlídka národních krojů. Během akce se můžete těšit i na hudební vystoupení. Hrdým mediálním partnerem je Budějcká Drbna.

Štítky České Budějovice, Miss & Mister Deaf World, TOP HOTELS GROUP a.s., Praha, Lenka Vacvalová, Jihočeský kraj, Drbna.cz, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Světová módní show zamíří letos do Budějc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.