Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Benefiční večírek na podporu školy v Kambodži se uskuteční v River Music Clubu

Benefiční výstava fotografií z Kambodži se uskuteční už tento pátek 2. prosince v River Music Clubu. Výstavu připravil vášnivý cestovatel Pavel Mothejl a veškerý výtěžek ze vstupného poputuje na podporu vzdělávání dětí z chudé vesnice Bantayrersey v Kambodži.

Cílem této výstavy je přenést vaší duši na malý okamžik do tamního prostředí a přiblížit tak atmosféru života na druhém konci planety. Program začíná ve 20 hodin, kdy vás výstavou fotografií z Kambodži provede dvojice Rzek a Jess. Poté zahraje skvělá kapela Lex Barker a pokračovat v letu bude hvězdný DJ Ramel.

Všichni umělci vystoupí bez nároku na honorář a i jejich peníze poputují na podporu vzdělávání v Kambodži. Krom barevného programu se můžete těšit na soutěž o ceny, vánoční atmosféru a silné zážitky. 

Pokud se chcete dozvědět více o tomto jedinečném projektu, tak navštivte oficiální stránky Občanského sdružení Hvězdice.

Foto O. S. Hvězdice

Štítky Kambodža, Rivera, Lex Barker

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Benefiční večírek na podporu školy v Kambodži se uskuteční v River Music Clubu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.