Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Jeden z největších drum&bassových mejdanů se nezadržitelně blíží

Forbidden Society už v pátek rozbije klub K2!! Českobudějovický rodák vystupující po klubech a festivalech od Japonska až po Kolumbii se vrací na místo činu a rozhodně na to nebude sám – Toxymoron XL, drum&bassové narozeniny DJ Hanzalla, slibuje pořádně rozjetou párty!

Jen málokomu na české drum&bassové scéně se podařilo to, co Jindrovi Brejchovi z Českých Budějovic – stojí za úspěšným labelem Forbidden Society Recordings, na kterém vydává vlastní tvorbu i uznávaná zahraniční jména jako Katharsys, Task Horizon, Donny, Receptor a další. Tvrdou dřinou a originálními nápady si vybudoval fanouškovskou základnu, pro kterou produkuje, vymýšlí merchandise a hraje na akcích, to vše s naprostým vypětím veškerých sil, na plný úvazek a na sto procent – a vězte, že na párty je to zatraceně znát!

Kam se posunul jeho aktuální sound? S kým spolupracuje na nových věcech? Dokáže opět totálně rozštípat domácí publikum? To vše můžete na vlastní kůži zjistit v pátek 16. prosince v klubu K2 v Českých Budějovicích na mejdanu Toxymoron XL, kde pořadatel a rezident Hanzall oslaví svoje 35. narozeniny za účasti několika dýdžejů – Thinngyho, Hellsmitha, M4d.doca, Johnyho Playera a Tao Maffy, Dirty Boye a Brocka. Drum&bassové šílenství graduje a tohle bude jeden z nejdivočejších mejdanů roku! 

Facebooková událost

Soutěž o vstupenky na Toxymoron XL (16. 12.)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát jednu vstupenku na Toxymoron XL. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 10. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Ve kterém roce hrál Forbidden Society naposled v Českých Budějovicích?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky soutěž, Japonsko, Kolumbie, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Jeden z největších drum&bassových mejdanů se nezadržitelně blíží  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.