Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

House of Madness dnes přiveze část Magnetic Festivalu do K2

Organizátor a rezident jednoho z největších elektronických festivalů v ČR (Magnetic Festival) - Dj John Culter - dnes zavítá do klubu K2. Vystoupí v rámci pravidelné akce House Of Madness, která se postupně dostává do povědomí fanoušků elektronické muziky. Na svědomí ji mají K2 a DJ Melvin Coxx.

„Elektronická house hudba se opět vrací v nových subžánrech a K2 ji nabízí v tom nejlepším světle. V dnešní době není těžké jít se bavit někam, kde bude hrát elektronická hudba, opravdovým oříškem se může stát hledání klubu, ve kterém neuslyšíte komerční vypalovačky denně pouštěné v rádiích a na diskotékách,“ říká Melvin Coxx.

Díky House Of Madness navštívili České Budějovice významné osobnosti hudební scény, jakými jsou Chris Sadler, Enrico, Roberto Chochola, Michael C, Marinos Caswell, Paulie Gabrieli...

Rezident klubu Melvin Coxx kromě akcí House Of Madness také pracuje na vlastní produkci, která už brzy spatří světlo hudebního světa. „Přesto, že jsou České Budějovice jeho domovinou, rád se také podívá do Prahy. Brzy si ho budeme moci poslechnout v legendárních klubech hlavního města, jakými jsou například Roxy nebo Duplex. Ačkoliv jsou v Praze rozhodně úžasné párty, evidentně už nejsme v jižních Čechách pozadu a víme jak na to,“ dodávají organizátoři dnešní akce.

Autoři

Štítky MAGNETIC festival, Česko, festival, Christopher Sadler, České Budějovice, Praha, Roxy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

House of Madness dnes přiveze část Magnetic Festivalu do K2  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.